background image
  • rss
  • twitter
  • facebook

22 February 2017

Kom thuis op kantoor

Is jouw kantoor ook zo saai en kil? Geen nood, met deze tips & tricks tover jij jouw werkplek om tot een ruimte waar je elke dag met plezier naartoe gaat.

  • Gezelligheidslevel 100%

De gezelligheidsfactor van jouw kantoor kan je verhogen door simpelweg een aantal zaken toe te voegen die de omgeving aangenamer maken. Hang een schapenvelletje over je bureaustoel of kies voor een tapijtje op de vloer. Ben je lucky en beschik je over een eigen zetel, leg er een aantal vrolijke kussens in. Heb je enkel een bureau ter beschikking, versier die dan met een aantal toffe kantooraccessoires.

  • Bloemtje hier, bloemetje daar

Een plant of bloem kan wonderen doen. Het fleurt jouw kantoor op en maakt je gelukkig. Wist je dat er zelfs kamerplanten zijn die de lucht rondom jou ook nog eens gezonder maken? Zo zijn er de potchrysant, lepelplant of vrouwentongen die de schadelijke chemicaliën gewoon uit de lucht filteren én gemakkelijk te verzorgen zijn! Easy, happy and healthy!

  • Let there be light

Niets zo deprimerend als een donker, slecht verlichte kantoorruimte. Zorg voor een mooie bureaulamp of staande lamp in de hoek van je kantoorruimte. Versier je muur, kast of bureau met kerstlichtjes; tegenwoordig zijn die altijd – ook na kerst – toegelaten.

  • Ga voor neutraal

Wanneer je job veel van je vraagt, en je dus vaak last hebt van stress, vermijd dan te drukke kleuren of prints. Een neutrale, zachte kleur zorgt ervoor dat alles helder en rustig overkomt.

  • Wall to wall

Ben je omringd door vier muren, dan is het een goed idee om die wat in te kleden. Hang foto's op van jouw zomervakantie, je kinderen, vrienden, after-work feestjes, … Let wel op, dit is niet voor iedereen weggelegd. Wanneer je kantoor ook dient om professionele meetings te houden of om gasten te ontvangen, is het misschien een goed idee de muur wat neutraler te bekleden door één of meerdere kleine schilderijen of kaders te hangen.

Have a nice day at the office!

In de spotlight

A fashionable Internship Or a fashionable Full-time job?

Tweet Tweet

Follow us on twitter

Meest recent bekeken

Top 5 worldwide droomstageplaatsen voor een fashion job!

Tips & tricks / views 9906

Hoe moet je cv eruit zien?

Tips & tricks / views 9234

Hoe geraak je aan een fashion job?

Tips & tricks / views 8720