background image
  • rss
  • twitter
  • facebook

14 March 2017

Optimaliseer je lunchpauze met een work-out

Laten we eerlijk zijn: na een lange werkdag lukt het vaak niet om nog alles te geven in de sportschool. Een lunchpauze met work-out is dan ook het perfecte alternatief. Je bent nog niet volledig uitgeput van een volledige dag hard werken én je krijgt er zelfs een opkikker van om de rest van de dag door te komen.

Voorbereiding is key

Om sporten tijdens je lunchpauze leuk en vooral haalbaar te maken, trek je best al een of meer sportitems aan. Wij vrouwen weten allemaal dat het aan- en uittrekken van een sportbh soms een een echte struggle kan zijn. Je kan dan ook veel tijd winnen door hem al op voorhand aan te trekken. Zorg daarnaast dat je geen al te strakke kleding draagt. Hou het simpel maar classy.

Denk na over je make-up en kapsel. Als je weet dat je ’s middags een uurtje zal zweten, zorg er dan voor dat je ‘s ochtends geen kilo’s make-up opdoet. Hou het voor een keertje eerder beperkt en laat de oogschaduw en lippenstift even achterwege. Na je work-out kan je perfect je make up een beetje bijwerken. Idem voor je kapsel: hou het simpel en makkelijk met een klassieke paardenstaart of dotje.

Uiteraard weten wij dat een uurtje snel voorbij is en dat je nog effectief moet eten ook. Zorg ervoor dat je jouw maaltijd de dag ervoor bereid, zodat je geen kostbare tijd verliest bij het aanschuiven in een broodjeszaak. 

Succes!

TAGS:
  • Lees dit artikel in het Engels.
A fashionable Internship Or a fashionable Full-time job?

Tweet Tweet

Follow us on twitter

Meest recent bekeken

Top 5 worldwide droomstageplaatsen voor een fashion job!

Tips & tricks / views 14802

Hoe moet je cv eruit zien?

Tips & tricks / views 12393

Hoe geraak je aan een fashion job?

Tips & tricks / views 12062