• rss
  • twitter
  • facebook
H&M

H&M

Brussel, België http://www.hm.com/be/
De wereld van H&M

Van een kleine damesboetiek tot een snelgroeiend, internationaal en gerenommeerd modebedrijf dat mode en kwaliteit aan de beste prijs biedt. Het is ondertussen meer dan 60 jaar geleden dat H&M zijn eerste winkel opende in Västerås, Zweden. Gedreven door onze waarden blijven we groeien en evolueren. De H&M-groep bestaat ondertussen uit H&M, COS, & Other Stories, Monki, Weekday en Cheap Monday en wordt vertegenwoordigd in Europa, Noord- en Zuid-Amerika, Midden-Oosten, Afrika, Azië en Oceanië.

Bij alles wat we doen is duurzaamheid heel belangrijk.  Onze aanpak is gebaseerd op het feit dat al onze zakelijke activiteiten moeten uitgevoerd worden op een economisch, sociaal en milieuvriendelijk verantwoorde en duurzame manier. Met duurzaamheid bedoelen we dat aan de noden van zowel de huidige als de toekomstige generaties voldaan moet worden.

Maar onze belangrijkste troef is onze werknemers. Als wereldwijd groeiend bedrijf hebben wij meer dan ooit de verantwoordelijkheid om voor onze werknemers te zorgen. Momenteel stelt H&M ongeveer 132 000 mensen tewerk in meer dan 57 landen wereldwijd.

We geloven in onze mensen en moedigen nieuwe ideeën en initiatieven altijd aan. Naast opleidingen en leiderschapsbegeleiding zijn de mogelijkheden voor een succesvolle en internationale carrière binnen H&M eindeloos. We willen dat een functie bij H&M niet enkel maar een functie is – het is het begin van een carrière vol mogelijkheden.

Benieuwd naar meer? Surf dan snel naar www.hm.com

Er zijn 0 vacatures voor dit bedrijf!

Er is 0 vacature voor dit bedrijf!