background image
  • rss
  • twitter
  • facebook

28 September 2016

Go abroad, go Esmod

Op internet, in films en boeken of op straat… Mode staat centraal in ons dagelijks leven. Iedereen die geïnteresseerd is in mode en er graag een carrière wil in uitbouwen, raden we aan om de koe bij de horens te vatten. Je tijd is nú en Esmod verwacht je.

Esmod is een Franse privéschool met een focus op mode. De school is actief in steden zoals Parijs, Berlijn, Lyon en Tokyo en biedt zo voor ieder wat wils. Met haar 175 jaar ervaring bereidt Esmod haar studenten succesvol voor op een leven als ontwerp(st)er, marketingmanager, ontwerpstylist(e), enzovoort. Of je nu een creatief, administratief, communicatief of commercieel talent bent, gepassioneerde modeliefhebbers worden er aangemoedigd.

Naast theoretische lessen neemt de school je mee naar tal van bijeenkomsten, evenementen, beurzen en persoonlijke ontmoetingen met ontwerpers. Na een studie bij Esmod mag je er zeker van zijn dat je volledig thuis bent op het vlak van styling, textiel, mode en trends. Daarnaast scherp je ook je talenkennis aan, bouw je er aan een internationaal netwerk en doe je er heel wat ervaring op.

Voel je je aangesproken? Wacht dan niet langer en laat je, net zoals Hugo Boss, Hermès en Dior, onderdompelen in de leerrijke modewereld van Esmod.

A fashionable Internship Or a fashionable Full-time job?

Tweet Tweet

Follow us on twitter

Meest recent bekeken

Top 5 worldwide droomstageplaatsen voor een fashion job!

Tips & tricks / views 16624

Hoe moet je cv eruit zien?

Tips & tricks / views 13737

Hoe geraak je aan een fashion job?

Tips & tricks / views 13410