background image
  • rss
  • twitter
  • facebook

12 January 2017

Zo word jij de perfecte fashion intern!

Watch & Learn 

Stelen met je ogen noemen ze het wel eens! Kijk goed rond, neem alles in je op en leer vooral veel bij door te luisteren. Zo tast je aan het begin een beetje af hoe alles werkt en hoe de ingesteldheid is. Wedden dat je na enkele weken volledig mee bent?

Be fashionable

Je hoeft niet uitgedost te zijn in een volledige outfit van Chanel of Dries Van Noten, maar wees modieus op de werkvloer! Zo straal je zelfzekerheid uit en toon je dat je in deze wereld hoort. Oké, het is super logisch dat je in een modejob modieus bent, maar toch nog even een reminder dat dit echt belangrijk is!

Be strong

Meestal kom je terecht in een groep vol sterke persoonlijkheden en dat kan soms wel eens intimiderend zijn. Maar remember, just be yourself en dan kan er niets mislopen! Sta sterk in je schoenen en geloof vooral in jezelf.

Be motivated

Je hebt dan misschien nog geen ervaring, met een goede motivatie kom je al erg ver! Bekijk het altijd langs de positieve kant en probeer zoveel mogelijk. Wie niet waag niet wint en zo leer je alleen maar bij. Denk out of the box en doe niet alleen taken waar je zeker van bent dat je ze kan. Een uitdaging is interessant en leuk en je leert er veel meer uit! 

Hou deze 4 tips in je achterhoofd en je hebt gegarandeerd een leerrijke en vooral leuke stage! 

Succes!

  • Lees dit artikel in het Engels.
  • Lees dit artikel in het Frans.
A fashionable Internship Or a fashionable Full-time job?

Tweet Tweet

Follow us on twitter

Meest recent bekeken

Top 5 worldwide droomstageplaatsen voor een fashion job!

Tips & tricks / views 16624

Hoe moet je cv eruit zien?

Tips & tricks / views 13737

Hoe geraak je aan een fashion job?

Tips & tricks / views 13410